pondelok 14. januára 2013

Favorite shops....

By Saš.

Ahojté tak v tomto článku vám "ukážem" 5 mojích obľúbených obchodov. Viac sa dozviete ak neprestanete čítať. :D :D

1. Forever 21- Tento obchod totálne milujem. Mám síce od nich iba nejaké 3 vecičky, no strašne ho milujem. Je aj celosvetovo uznávaný hocijakými bloggerkami. Keďže, niektoré veci sú tam trošku drahé tak odporúčam nákupy v zľavách. Vtedy tám nájdete aj tričká za 2,99€ a doplnky za 0,99€ !

2. Claire's- tento obchod na tomtu blogu už bol spomenutý. Ale je to asi najlepší obchod na doplnky. Nájdete tam skvelé veci a keď si kliknete na ich stránku, momentále majú výpredaj do výšky 75%. Takže šup, šup.

3. Zara- Obchod dostupný na Slovensku, hah :D ! Milujem ho, pretože má celkom kvalitné výrobky a najviac mám od nich svetre :D

4. H&M-  Tento obchod tvorí asi polovicu mojho šatníka :). Myslím, že celkom lacné a kvalitné výrobky takže ak ho nepoznáte (čož, ho asi poznáte) tak šup na nákupy.

5. Sephora- z tochto obchodu zatiaľ nevlastním nič. No dávam ho sem preto, pretože často okukujem ich výrobky a strašne sa mi páčia. Ale to asi skoro všertkým, petože všetci čo s ním majú skúsenosti ho hodnotia pozitívne.





Ták, prikladám samozrejme obrázky a dúfam, že sa vám príspevok páčil. Otázky do komentu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára